Jump to content

  •  
- - - - -

Forums performance enhancements


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Learner

Learner

    God

  • Administrators
  • 2717 posts

Posted 16 September 2017 - 09:19 AM

Since we've been running on the new server with updated features, I changed how the forums & web-server is setup so it's more responsive and can handle a higher load. With the light load we have users shouldn't notice any difference, but this is a step in preparation for future enhancements.

The same changes are currently being tested for WebAccess (on dev & test) and that subsystem for Main will be receiving the changes in the near future.

#2 Learner

Learner

    God

  • Administrators
  • 2717 posts

Posted 16 September 2017 - 11:48 AM

The same enhancements have now been applied to WebAccess.

#3 AlddrA

AlddrA

    Advanced Member

  • Full Member
  • PipPipPip
  • 702 posts
  • LocationCanada

Posted 17 September 2017 - 04:50 AM

That was quick:)

#4 Learner

Learner

    God

  • Administrators
  • 2717 posts

Posted 17 September 2017 - 06:03 AM

Bug related to not being able to download files from WebAccess has been reported and fixed.

#5 Bat17

Bat17

    Member

  • Full Member
  • PipPip
  • 340 posts

Posted 17 September 2017 - 08:08 AM

thanks :-)

#6 Hecate

Hecate

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 65 posts
  • LocationTucson, AZ

Posted 22 September 2017 - 08:54 PM

cool




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users