Jump to content

  •  
- - - - -

Server Down!


  • Please log in to reply
39 replies to this topic

#21 Learner

Learner

    God

  • Administrators
  • 2353 posts

Posted 01 February 2018 - 09:04 AM

The cause of the crashes has probably been fixed now. Main has been updated with the new code. We are still running with excess debugging & error checking just-in-case.

#22 Zian

Zian

    Member

  • Full Member
  • PipPip
  • 219 posts
  • LocationCanada

Posted 01 February 2018 - 12:34 PM

View PostLearner, on 01 February 2018 - 09:04 AM, said:

The cause of the crashes has probably been fixed now. Main has been updated with the new code. We are still running with excess debugging & error checking just-in-case.

Well done L :)

Regards
Z

#23 Learner

Learner

    God

  • Administrators
  • 2353 posts

Posted 01 February 2018 - 04:12 PM

View PostZian, on 01 February 2018 - 12:34 PM, said:

View PostLearner, on 01 February 2018 - 09:04 AM, said:

The cause of the crashes has probably been fixed now. Main has been updated with the new code. We are still running with excess debugging & error checking just-in-case.

Well done L Posted Image

Regards
Z
After I found the probable cause, that allowed me a way to recreate it easily on Dev every time. After the fix was applied over 100 attempts to crash it the same way all failed. So I'm fairly sure that the main bug I've been fighting has been killed. Of course there is always a risk of other bugs, but the testing and AUTO save are still in place if anything does show up.

#24 Warlock

Warlock

    Member

  • Full Member
  • PipPip
  • 417 posts
  • LocationLuton-London

Posted 03 February 2018 - 12:48 PM

Server down!

#25 WaterBottle

WaterBottle

    Member

  • Full Member
  • PipPip
  • 141 posts

Posted 03 February 2018 - 12:48 PM

All I did was buy plats.

#26 AlddrA

AlddrA

    Advanced Member

  • Full Member
  • PipPipPip
  • 568 posts
  • LocationCanada

Posted 03 February 2018 - 12:50 PM

Your fault WB

#27 WaterBottle

WaterBottle

    Member

  • Full Member
  • PipPip
  • 141 posts

Posted 03 February 2018 - 12:51 PM

Made it rain too much, as the kids say.

#28 WaterBottle

WaterBottle

    Member

  • Full Member
  • PipPip
  • 141 posts

Posted 03 February 2018 - 01:14 PM

Just posting to say server is back up at this time.

#29 Learner

Learner

    God

  • Administrators
  • 2353 posts

Posted 03 February 2018 - 01:23 PM

Was my fault, checking to see why what I did caused that crash. But it did save everyone as intended by previous changes.

#30 WaterBottle

WaterBottle

    Member

  • Full Member
  • PipPip
  • 141 posts

Posted 03 February 2018 - 01:48 PM

Went down for me.

#31 Warlock

Warlock

    Member

  • Full Member
  • PipPip
  • 417 posts
  • LocationLuton-London

Posted 03 February 2018 - 01:55 PM

Seems to have affected test server & forums this time aswell. Test is offline, and forums going extremely slow.

Test still offline

#32 Learner

Learner

    God

  • Administrators
  • 2353 posts

Posted 03 February 2018 - 02:03 PM

View PostWarlock, on 03 February 2018 - 01:55 PM, said:

Seems to have affected test server & forums this time aswell. Test is offline, and forums going extremely slow.

Test still offline
If Test is offline, that is something else ... that is in a different machine in a different country.

#33 WaterBottle

WaterBottle

    Member

  • Full Member
  • PipPip
  • 141 posts

Posted 04 February 2018 - 09:10 AM

Exploded. Forum seems ok.

#34 Aine

Aine

    Member

  • Full Member
  • PipPip
  • 123 posts

Posted 04 February 2018 - 09:11 AM

:(

#35 Learner

Learner

    God

  • Administrators
  • 2353 posts

Posted 04 February 2018 - 09:19 AM

The fix for this crash was already preparing to go live, and I was trying to decide about a restart or not. Server is back up with the fix being live!

#36 WaterBottle

WaterBottle

    Member

  • Full Member
  • PipPip
  • 141 posts

Posted 04 February 2018 - 10:48 AM

I'm like a canary in a mine... went down :(

#37 Aine

Aine

    Member

  • Full Member
  • PipPip
  • 123 posts

Posted 04 February 2018 - 10:49 AM

oh noes!!!!

#38 SimAnt

SimAnt

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 93 posts

Posted 04 February 2018 - 10:50 AM

Was totally my fault i logged in and tried to open storage.

#39 Learner

Learner

    God

  • Administrators
  • 2353 posts

Posted 04 February 2018 - 10:51 AM

View PostSimAnt, on 04 February 2018 - 10:50 AM, said:

Was totally my fault i logged in and tried to open storage.
Nope, not you.

Bug fixed and server restarted.

#40 GypsyNomad

GypsyNomad

    Member

  • Full Member
  • PipPip
  • 114 posts

Posted 04 March 2018 - 08:32 AM

Noooo It must have been YOUR ISP & YOUR computer because OL never has any problems Posted Image Posted Image Posted ImagePosted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users